KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Oddział II

Robimy sok

20.01.2021
Robimy sok

Robimy sok

20.01.2021

Misie zrobiły samodzielnie sok warzywno-owocowy. Każde dziecko wypiło go z wielką przyjemnością....

Występ Świąteczny

Występ Świąteczny oddziału II...

Nadchodzą Święta

Przygotowania Misiów do Świąt Bożego Narodzenia ...

Dzień kropki

30.11.2020
Dzień kropki

Dzień kropki

30.11.2020

Obchody Dnia Kropki w Misiach...

Zajęcia w ramach programu "Kolorowe zmysły"

Zabawa masą z mąki ziemniaczanej, wody i aromatycznych przypraw. Zajęcia w ramach programu "Kolorowe zmysły- zabawy sensoryczno- plastyczne"...

Zabawy w ogrodzie przedszkolnym

Zabawy dzieci na przedszkolnym placu zabaw. Łapiemy październikowe, ciepłe słońce :)...

Obchody Święta Niepodległości

Przy okazji Święta Niepodległości, misie przypomniały sobie jakie mamy symbole Polski, obejrzały film edukacyjny i wykonały swoje flagi przy użyciu pasteli olejnych....