KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Oddział II

Jesień w ogrodzie

Podczas ostatniego pobytu w przedszkolnym ogrodzie, Żabki wyposażone w lupy, obserwowały zmieniającą się przyrodę. Zaciekawione przedszkolaki uważnie przyglądały się liściom, kwiatom i ukrywającym się pod korą drzew robaczkom. Wczesna jesień jest piękną i wbrew pozorom bardzo barwną porą roku....

Erasmus+ "FEEL"- Poznajemy Turcję

Przedszkolaki z oddziału II poznały zwyczaje, atrakcje i słodkie specjały Turcji. Każde z dzieci wykonało obrazek turecką metodą malowania na wodzie zwaną Ebru. Powstały zjawiskowe prace....

Dzień Chłopaka

30 września obchodziliśmy w przedszkolu Dzień Chłopaka. Chłopcy zostali obdarowani drobnym upominkiem wykonanym przez dziewczynki. Były tańce i słodki poczęstunek dla wszystkich dzieci....

Dzień Przedszkolaka

20 września obchodziliśmy Dzień Przedszkolaka. Wspaniale się bawiliśmy!...

Dzień Kropki

15.09.2021
Dzień Kropki

Dzień Kropki

15.09.2021

Międzynarodowy Dzień Kropki to święto kreatywności, odwagi i zabawy, który obchodzimy 15 września. International Dot Day to świetny czas by poznawać swoje talenty, mocne stron, bo każdy z nas ma jakiś ukryty talent. W naszej grupie Dzień Kropki rozpoczęliśmy od odczytania wierszyka o kropkach. Następnie dzieci u...