KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wyniki konkursu "Ozdoba Wielkanocna"

Dziękujemy wszystkim przedszkolakom oraz ich rodzicom za udział w konkursie "Ozdoba Wielkanocna". Wszystkie prace są wspaniałe i bardzo nas cieszy, że tak chętnie, każdego roku bierzecie w nim udział. W tym roku wpłynęło aż 19 prac konkursowych.

Miejsce pierwsze otrzymują:

  • Alicja Łubieńska
  • Adam Buciak- Soegijanto
  • Celina Rudowska

Miejsce drugie otrzymują:

  • Eleonora d’Ardia Bronowicz
  • Jerzy Oktaba
  • Oliwia Sadowska

Miejsce trzecie otrzymują:

  • Dorota Rdzonek
  • Pola Łuszczki
  • Sara Duszczyk

Wyróżnienie otrzymują:

  • Antoni Ręczyn
  • Jakub Buczyński
  • Jan Żuk
  • Julia Potrzebowska
  • Lila Nowak
  • Nel Kluczek-Szyniszewska
  • Piotr Przytuła
  • Szymon Buczyński
  • Wiktoria Słodkowska
  • Zuzanna Świderek

Wszystkim uczestnikom konkursu serdecznie gratulujemy. Na wszystkich uczestników czekają nagrody i dyplomy, które zostaną wręczone w przedszkolu 12 kwietnia.