KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Oddział III

Szkatułka

24.10.2019
Szkatułka

Szkatułka

24.10.2019

Zajęcia prowadzone w ramach programu "Drzewo w mieście- III edycja" realizowanego przez Fundację Szkatułka. Tym razem wraz z Panią Olgą rozmawialiśmy o glebie, skałach i minerałach....

Międzynarodowy Dzień Pokoju

Obchody Międzynarodowego Dnia Pokoju idealnie wpisują się w cele naszego projektu edukacyjnego Erasmus + w ramach funduszy europejskich „Partnerstwa strategiczne - współpraca szkół”. W ramach obchodów tego dnia, rozmawialiśmy na temat pokoju na świecie, szacunku do drugiego człowieka...

Kalendarz urodzin

Początek roku szkolnego to wspaniała okazja do przypomnienia nazw miesięcy. A jak można zrobić to bardzo przyjemnie dla dzieci? Przypomnieliśmy sobie kiedy mamy urodziny! Okazało się, że we wrześniu i październiku będziemy świętować aż 11 razy :)...

collage

01.06.2019
collage

collage

01.06.2019

Praca plastyczna pt."Człowiek". Dziękujemy rodzicom, którzy przynieśli nam gazety :)...

zabawa plastyczna

Tym razem dzieci podczas zajęć plastycznych narysowały czarno-białe zwierzęta używając pasteli....

Wycieczka do teatru

Wyjście do sali teatralnej w kinie Elektronik. Byliśmy na spektaklu pt." Kubuś Puchatek"....

Zabawy swobodne

Czas zabaw swobodnych w przedszkolu jest bardzo ważny. Dzieci uczą się same organizować sobie zajęcia, wybierają swoje ulubione rzeczy, ćwiczą umiejętność współpracy, funkcjonowania w grupie....

Program "Kolorowe zmysły"

W ramach realizowanego w oddziale II programu "Kolorowe zmysły"- zabawy sensoryczno- plastyczne, dzieci miały okazję bawić się cieczą nieniutonowską. Do świetnej zabawy wystarczy skrobia ziemniaczana i woda. Dzieci chętnie eksperymentowały z cieczą, która przyjmowała postać cieczy lub ciała stałego. ...

"Legendy Polski"- Morąg

To już ostatni tydzień naszego projektu eTwinning. Tym razem dzieci poznały legendę o Kłobuku, którą zaproponowały nam przedszkolaki z Morąga. Dzieci obejrzały legendę w teatrzyku cieni....

W oddziale II realizujemy projekt eTwinning pt."Legendy Polski" (więcej na ten temat w zakładce projekty międzynarodowe). Do realizacji dołączyli również chętni rodzice, którzy wraz ze swoimi dziećmi wykonali w domu piękne syreny nawiązujące do legendy o Syrence Warszawskiej. Dziękujemy za Państwa zaa...