KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Wydarzenia 2019/2020

Szanowni Rodzice; Uprzejmie informuję o najważniejszych zasadach pobytu dzieci w przedszkolu od 1 września 2020 roku: Przedszkole będzie czynne od godziny 7:00 do godz. 17:00 - nie jest możliwe wydłużenie czasu pracy przedszkola w tej chwili w związku z trudną sytuacją finansowa miasta spowodowa...

W związku z pandemią COVID-19 Przedszkolne nr 11 wprowadza nowe zasady funkcjonowania placówki zgodnie z obowiązującym reżimem sanitarnym i wytycznymi Głównego Inspektora Sanitarnego. Procedura funkcjonowania Przedszkola nr 11 w czasie pandemii COVID-19...

Dzisiaj jest ostatni dzień na składanie wniosków o przyjęcie dziecka do przedszkola w ramach prowadzonej rekrutacji. Do 20 marca br., do godz. 16.00 można składać lub wysyłać mailem wnioski o przyjęcie dziecka do przedszkola. Razem z wnioskiem należy złożyć lub przesłać dokumenty/oświadczenia potwierdzające...

Zawieszenie zajęć dydaktyczno-wychowawczych w przedszkolach i szkołach nie ma wpływu na terminy rekrutacji do przedszkola. Zgodnie z harmonogramem do 20 marca br. trwa etap składania wniosków o przyjęcie do przedszkola. Wnioski/zgłoszenia oraz dokumenty potwierdzające spełnianie kryteriów na...

Cyrk Pomponi

01.03.2020
Cyrk Pomponi

Cyrk Pomponi

01.03.2020

W piątek 28-go lutego w Przedszkolu gościliśmy prawdziwych artystów cyrkowych- panią Ludmiłę i pana Andrzeja. Żonglerka obręczami i piłkami, tresura psów, pokaz iluzji, występ klowna, egzotyczne węże, to wszystko działo się na scenie. Przedszkolaki były zachwycone występem i nagrodziły gości gromkimi braw...

Spotkanie Świąteczne

Zapraszamy serdecznie Państwa na warsztaty Bożonarodzeniowe. 09.12. Oddział I, godzina 15:30 10.12 Oddział II, godzina 16:00 10.12. Oddział III, godzina 16:00 11.12. Oddział IV, godzina 15:30 Spotkania odbędą się w salach poszczególnych oddziałów.    ...

Mała Orkiestra Dni Naszych

Kolejny raz gościliśmy w naszym przedszkolu Małą Orkiestrę Dni Naszych. Tym raz Panowie zagrali i wyśpiewali nam swoje największe hity....

Mała orkiestra dni naszych

11 października mieliśmy okazję posłuchać brzmienia instrumentów na żywo.Spektakl muzyczny nawiązywał do zdrowego trybu życia, kultury osobistej, ekologii. Muzycy poruszyli też temat prawidłowego odżywiania. Podczas wspólnego śpiewania zachęcali uczniów do zjadania kolorowych owoców i warzyw...

Dzień ziemniaka 2019!

Zgodnie z naszą coroczną tradycją, zapraszamy Państwa  22 października na Dzień Ziemniaka połączony ze spotkaniem z absolwentami przedszkola. Zabawę będzie nam umilał uwielbiany przez całą przedszkolną rodzinę, Pan Andrzej :) Imprezę zaczynamy o 16:30 Pamiętajcie, aby zabrać ze sobą kubeczki/ bidony....