KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Przedszkole zatrudnia 26 osób:

  • 12 nauczycieli (w tym dyrektor),
  • 2 nauczycieli specjalistów,
  • 12 pracowników administracji i obsługi.

Dyrektor przedszkola

mgr Wanda Koter
Nauczyciel dyplomowany

magister Pedagogiki, absolwentka Studiów Podyplomowych w zakresie: Edukacja Początkowa i Reedukacja

Nauczyciele

Oddział I

mgr Maria Jakubowskamgr Sylwia Bałon

Magister pedagogika Przedszkolna z terapią pedagogiczną 

Terapeutka Integracji Sensorycznej 

Nauczycielka kontraktowa Magister pedagogiki wczesnoszkolnej
i przedszkolnej.   

Magister pedagogiki specjalnej z zakresu Resocjalizacji

Oddział II Żabki

mgr Magdalena Żak Aneta Grusznic

Nauczycielka mianowana
mgr Polonistyki i logopedii

Studia podyplomowe: Pedagogika wczesnoszkolna i przedszkolna

Studia podyplomowe: Neurologopedia

Nauczycielka kontraktowa
Wychowanie przedszkolne z edukacją wczesnoszkolną

                                    

Oddział III Misie

mgr Joanna Smalkomgr Marlena Solnicamgr Joanna Zaborowska
Nauczycielka mianowana
magister Edukacji Początkowej 

Nauczycielka mianowana
magister Edukacji Wieku Dziecięcego

Studia podyplomowe: Sztuka- plastyka

Nauczyciel Wczesnej Edukacji Montessori

Nauczycielka wspomagająca
magister Pedagogiki Specjalnej z zakresu rewalidacji

 


Oddział IV Jaskółki

mgr Sylwia Bałonmgr Halina Zyśk

Nauczycielka kontraktowa Magister pedagogiki wczesnoszkolnej
i przedszkolnej.   

Magister pedagogiki specjalnej z zakresu Resocjalizacji

Nauczycielka dyplomowana
magister Nauczania Początkowego

Magister Wychowania Przedszkolnego