KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Przedszkole zatrudnia 26 osób:

  • 12 nauczycieli (w tym dyrektor),
  • 2 nauczycieli specjalistów,
  • 12 pracowników administracji i obsługi.

Dyrektor przedszkola

mgr Wanda Koter
Nauczyciel dyplomowany

magister Pedagogiki, absolwentka Studiów Podyplomowych w zakresie: Edukacja Początkowa i Reedukacja

Nauczyciele

Oddział I Misie

mgr Małgorzata Konieczna

Nauczyciel kontraktowy
mgr Pedagogiki niepełnosprawnych intelektualnie
studia podyplomowe w zakresie Edukacja przedszkolna z elementami pedagogiki Marii Montessori

 

Oddział II Jaskółki

Barbara Tanertmgr Halina Zyśkmgr Karolina Janowska-Zielińska

Nauczyciel mianowany
dyplom ukończenia kolegium
nauczycielskiego

Nauczyciel dyplomowany
magister Nauczania Początkowego
Magister Wychowania Przedszkolnego
Nauczyciel mianowany

 
Oddział II Krasnale

mgr Katarzyna Binkowskamgr Marlena Solnica
Nauczyciel kontraktowy
magister Edukacji Wczesnoszkolnej z Przedszkolną

Nauczyciel mianowany
magister Edukacji Wieku Dziecięcego
Studia podyplomowe: Sztuka- plastyka
Nauczyciel Wczesnej Edukacji Montessori

 
Oddział IV Rybki

mgr Sylwia Bałonmgr Marta Popekmgr Joanna Smalko
Magister pedagogiki wczesnoszkolnej
i przedszkolnej. Magister pedagogiki specjalnej z zakresu Resocjalizacji

Nauczyciel mianowany
magister Edukacji Początkowej z reedukacją
magister Historii sztuki

Nauczyciel mianowany
magister Edukacji Początkowej