KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kadra

Przedszkole zatrudnia 26 osób:

  • 12 nauczycieli (w tym dyrektor),
  • 2 nauczycieli specjalistów,
  • 12 pracowników administracji i obsługi.

Dyrektor przedszkola

mgr Wanda Koter
Nauczyciel dyplomowany

magister Pedagogiki, absolwentka Studiów Podyplomowych w zakresie: Edukacja Początkowa i Reedukacja

Nauczyciele

Oddział I Żabki

mgr Halina ZyśkAneta Grusznic

Nauczyciel dyplomowany
magister Nauczania Początkowego
Magister Wychowania Przedszkolnego

Nauczyciel stażysta
Wychowanie przedszkolne z edukacją wczesnoszkolną

                                    

Oddział II Misie

mgr Joanna Smalkomgr Marlena Solnica
Nauczyciel mianowany
magister Edukacji Początkowej 
Nauczyciel mianowany
magister Edukacji Wieku Dziecięcego
Studia podyplomowe: Sztuka- plastyka
Nauczyciel Wczesnej Edukacji Montessori

 
Oddział II Jaskółki

Barbara Tanertmgr Karolina Janowska-Zielińska
Nauczyciel mianowany
dyplom ukończenia kolegium
nauczycielskiego

Nauczyciel mianowany
magister Edukacji wczesnoszkolnej i przedszkolnej.
Studia podyplomowe: Muzyka, plastyka i technika.
Prowadzenie zespołów tanecznych

 
Oddział IV Krasnale

mgr Sylwia Bałonmgr Marta Popek

Nauczyciel kontraktowy Magister pedagogiki wczesnoszkolnej
i przedszkolnej.    Magister pedagogiki specjalnej z zakresu Resocjalizacji

Nauczyciel mianowany
magister Edukacji Początkowej z reedukacją
magister Historii sztuki