KLAUZULA INFORMACYJNA

Wypełniając obowiązek prawny uregulowany zapisami art. 13 rozporządzenia Parlamentu Europejskiego i Rady (UE) 2016/679 z dnia 27 kwietnia 2016 r. w sprawie ochrony osób fizycznych w związku z przetwarzaniem danych osobowych i w sprawie swobodnego przepływu takich danych oraz uchylenia dyrektywy 95/46/WE (ogólne rozporządzenie o ochronie danych) Dz. U. UE . L. 2016.119.1 z dnia 4 maja 2016r, dalej jako „RODO”, informujemy, że:
1. dane Administratora i Inspektora Ochrony Danych znajdują się w linku „Ochrona danych osobowych”,
2. Pana/Pani dane osobowe w postaci adresu IP, są przetwarzane w celu udostępniania strony internetowej oraz wypełnienia obowiązków prawnych spoczywających na administratorze(art.5 ust.2 RODO),
3. dane osobowe mogą być przekazywane organom państwowym, organom ochrony prawnej (Policja, Prokuratura, Sąd) lub organom samorządu terytorialnego w związku z prowadzonym postępowaniem,
4. Pana/Pani dane osobowe nie będą przekazywane do państwa trzeciego ani do organizacji międzynarodowej,
5. Pana/Pani dane osobowe będą przetwarzane wyłącznie przez okres i w zakresie niezbędnym do realizacji celu przetwarzania,
6. przysługuje Panu/Pani prawo dostępu do treści swoich danych osobowych oraz ich sprostowania, usunięcia lub ograniczenia przetwarzania lub prawo do wniesienia sprzeciwu wobec przetwarzania,
7. ma Pan/Pani prawo wniesienia skargi do Prezesa Urzędu Ochrony Danych Osobowych,
8. podanie przez Pana/Panią danych osobowych jest fakultatywne (dobrowolne) w celu udostępnienia strony internetowej,
9. Pana/Pani dane osobowe nie będą podlegały zautomatyzowanym procesom podejmowania decyzji przez Administratora, w tym profilowaniu,
10. po zamknięciu okienka, do klauzuli informacyjnej masz dostęp w górnej części strony.
zapoznałem/zapoznałam się

Kategoria: Oddział III

Program "Drzewo w mieście"

Zajęcia przyrodnicze organizowane przez fundację "Szkatułka" zawsze są dla dzieci ciekawym doświadczeniem....

Dbamy o ptaki zimą

W czasie mrozu ptaki mają trudność ze zdobyciem pożywienia, dlatego krasnale postanowiły im pomóc. Dzieci wykonały smakowite pełnoziarniste ciasteczka. ...

Masa solna

16.01.2019
Masa solna

Masa solna

16.01.2019

W ramach programu "Kolorowe zmysły- zabawy sensoryczne"  krasnale bawiły się masą solną. ...

Przedszkole strzela gole

To już nasze kolejne spotkanie z klubem sportowym Polonia. Przedszkolaki przypomniały sobie zasady gry w piłkę nożną, miały też okazję postrzelać gole, co sprawiło im dużo radości.     ms...

Prace świąteczne

Nasze przygotowania do świąt to nie tylko wspaniały występ i warsztaty dla rodziców, ale też prace plastyczne. Dzieci wykonały choinki z płatków osikowych i kolorowe bombki....

Deszczowa pogoda

Pada deszczyk, kap, kap, kap. Pada deszczyk, chlap, chlap, chlap. Deszczowa pogoda za oknem skłoniła nas do zabaw logorytmicznych. Ćwiczyliśmy naszą buzie przy wesołej muzyce. ms...

Jesień

29.10.2018

Jesień

29.10.2018

...

Trzy sztuki

29.10.2018
Trzy sztuki

Trzy sztuki

29.10.2018

Podczas pierwszych zajęć w cyklu "Trzy sztuki", dzieci rozmawiały o jesieni w sztuce. Zwróciły uwagę na zmieniające się barwy, porównywały różne odcienie liści w danej gamie kolorystycznej. Na podsumowanie zajęć dzieci podzielone na dwie grupy wykonały pracę plastyczną- odbijanie liści pomalowanych...

Jesień

29.10.2018
Jesień

Jesień

29.10.2018

Jesień u Krasnali mija pod znakiem różnych barw, ciekawych doświadczeń plastycznych i nauki wspaniałych piosenek. Jak niesie treść piosenki M. Kluzy "(...)złote liście błyszczą wśród gwiazd", u nas również zabłyszczały wspaniałe kolorowe liście.  ms...

Zdrowy uśmiech od dziś

Nasze przedszkole odwiedziła fundacja Wiewiórki Julii. Dzieci przypomniały sobie dlaczego należy myć zęby, ile właściwie maja ich w buzi i dlaczego dbanie o nie jest tak ważne.  ms...